Omladinski magazin Karike u potrazi za novim dopisnicama/dopisnicima!

20 mar
Rok prijave 01.04.2019

Imaš između 16 i 30 godina? Voliš pisati i/ili imaš novinarskog dara? Želiš kreirati sadržaj o mladima i za mlade? Znaš prepoznati dobru priču i sviđa ti se kada novinarski članak uzdrma javnost? Klimaš glavom gore-dolje i već vidiš sjajnu priliku da pokažeš svoje talente? Ti si karika koju tražimo!

Omladinski magazin Karike raspisuje poziv za mlade novinare, blogere, vlogere, autore književnih tekstova te autore multimedijalnog sadržaja (npr. foto reportaža/video reportaža/podcast), koji žele da u 2019. godini izgrade najutjecajniji omladinski magazin u Bosni i Hercegovini. Pridruži nam se i postani dio naše ambiciozne mlade ekipe. Prijavu, koja treba sadržavati CV, motivaciono pismo i dva (ranije objavljena ili neobjavljena) autorska članka ili priloga, možeš nam poslati na e-mail [email protected]

Mi ti nudimo mogućnost rada u mladom entuzijastičnom i svestranom timu sačinjenom od dopisnica i dopisnika koji dolaze iz svih krajeva BiH, šansu da sudjeluješ na nizu profesionalnih edukacija koje za naš magazin organiziraju DW akademija i Omladinska novinska asocijacija te priliku za dodatno usavršavanje i brušenje zanata tekstopisanja uz mentorstvo članovima naše redakcije.

Studij novinarstva, književnosti te srodni društveni studij, kao i sposobnost kreiranja audio-vizualnog sadržaja predstavljaju prednost pri apliciranju, ali ne i uvjet. Natječaj ostaje otvoren do 1.4.2019. godine.

(Visited 314 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović