[OMLADINSKA BANKA] Za ovu plaćenu praksu ti treba samo internet!

15 jan
Rok prijave 22.01.2023

Radi s timom Omladinske banke i Fondacije Mozaik iz udobnosti svog doma!

Nadamo se da s nestrpljenjem dočekuješ naš novi poziv za praksu! 😊 Ovdje ćeš pronaći sve odgovore na svoja pitanja.

 

🔶 Ko se može prijaviti za ovu plaćenu praksu? 

Ohrabrujemo prijave svih mladih ljudi, a naročito onih koji često nemaju jednake prilike kao njihovi vršnjaci i vršnjakinje zbog različitih prepreka koje postoje u našem društvu.  Svjesni smo da ima manje prilika za mlade žene, mlade s invaliditetom, mlade koji pripadaju nacionalnim manjinama ili žive u ruralnim područjima… Kako bi ova prilika bila dostupna što većem broju mladih, internship može da se obavlja online.

Važno nam je da imaš jaku motivaciju da unaprijediš svoje vještine i stekneš (prvo) radno iskustvo, kao i želju da podržiš mlade u realizaciji njihovih projekata ili mikrobiznisa. Pored toga, kriterij je da imaš između 18 i 35 godina.

🔶 Koje vještine ćeš unaprijediti tokom prakse?   

Planiranje vremena, odgovornost prema timu i zadacima, timski rad, kreativno pisanje, komunikativnost, vještine monitoringa i evaluacije, multitasking, efikasnost, organizacijske vještine, koordinaciju, promociju… Mislimo da nema vještine koju želiš unaprijediti, a da ne možemo pronaći adekvatnu aktivnost za to.  

🔶 Kakvo je radno vrijeme? 

Radno vrijeme je 6 sati, u periodu između 8.00h i 16.00h.  S kolegama i kolegicama iz tima se dogovaraš oko planiranja i izvršavanja obaveza.

🔶 Koje su moje obaveze tokom prakse? 

Rad u Omladinskoj banci je vrlo dinamičan i nijedan dan nije isti!  Nekad ćeš imati više administrativnog posla, a nekad dan provesti u komunikaciji s mladim aktivistkinjama i aktivistima.

Vjerujemo da ti najviše znači da pročitaš iskustva bivših interna i internica i iz prve ruke saznaš kako će ti ova prilika pomoći u profesionalnom razvoju. Zato u nastavku pročitaj šta Alma kaže o svom iskustvu u timu Omladinske banke:

🔷 TEHNIČKE INFORMACIJE  

Lokacija:  Rad od kuće 
Trajanje: Praksa traje do tri mjeseca  
Rok za prijavu:  22.1.2023. godine u 23:59h.
Honorar: 300 KM

Nakon procesa selekcije ćeš dobiti informaciju o statusu prijave.  Očekivani početak rada 1. februar 2023. godine. 

Ako ti se dopada sve ovo😍, popuni prijavu i možda baš ti postaneš važan dio našeg tima!

Prijavite se ovdje!

lonac.pro

(Visited 10 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments