Office365 Administrator (m/ž)

10 jan
Rok prijave 23.01.2023

ConTec CRO je poslovna tvrtka koja pruža inženjerske usluge u građevinarstvu, usmjerena na visokogradnju u razmjeni između istočne Europe i njemačkog govornog područja. Osnivači platforme imaju nekoliko vlastitih projektantskih ureda u Njemačkoj i posjeduju dugogodišnje iskustvo i prisutnost na tržištu. Prvi neovisni inženjerski ured platforme uspješno posluje u Zagrebu.

Za pojačanje našeg tima u Zagrebu, tražimo:

Office365 Administrator (m/ž)

Vaši zadaci:

rad i proširenje Microsoft Office 365odgovoran/a za administraciju, MSFT Admin centar, svakodnevne operacije i podršku za sustave i aplikacije koje rade u Office 365 (Focus Exchange & SharePoint) i MS Azure AD okruženjimaidentificiranje i uklanjanje kvarova u sustavuodržavanje, nadgledanje i snimanje problema europskog Azure Active Directory-aupravljanje incidentima na 2./3. razini (analiza grešaka i rješavanje problema) kao i optimizacija te automatizacija poslovnih procesastalna priprema za promjene u Office 365, nove funkcionalnosti, ažuriranja, nadogradnje itd.neophodno poznavanje njemačkog i engleskog jezika.

Vaš profil:

stručna sprema informatičkog smjera ili slično obrazovanje i profesionalno iskustvoznanje o rješenjima za suradnju i komunikaciju (Office 365, SharePoint, Exchange Online) kao i početne dodirne točke sa hibridnim Office 365 scenarijima i migracijama

Idealno:

certifikati SharePoint, Focus Exchange ili Office 365neophodno poznavanje njemačkog i engleskog jezika, analitičko razmišljanje, samostalnost i timski rad, spremnost na povremena putovanja

Očekujemo:

Očekujemo motiviranu, ambicioznu i odgovornu osobu koja se dobro snalazi u timskom radu. Ako koristite interdisciplinarni pristup razmišljanja te Vas nije strah novih izazova i inovacija, radujemo se upoznati Vas.

Ukoliko smo Vas zainteresirali, pošaljite nam Vaš životopis sa željenim iznosom plaće putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS”.

Veselimo se Vašoj prijavi te jamčimo da ćemo s Vašim podacima postupati strogo povjerljivo.

Lokacija: Zagreb (Rad iz firme)

Broj izvršilaca: 1

Datum objave: 09.01.2023.

Trajanje oglasa: 14 dana (ističe 23.01.2023.)

– https://m.mojposao.ba/

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments