Job Fair!

18 maj

O Job Fairu

Što je Job Fair?

Job Fair okuplja atraktivne tehnološke stručnjake i znatiželjne studentice i studente s ciljem upoznavanja, povezivanja te razmjene iskustva. Posjeti štandove poduzeća, sudjeluj na talkovima, radionicama i panel raspravama te se u opuštenoj atmosferi upoznaj s aktualnim tehnološkim trendovima i mogućnostima koje te očekuju u raznim industrijama. Fakultet elektrotehnike i računarstva s Klubom studenata elektrotehnike tijekom dva dana Job Faira ispunjava studentski život raznim karijernim prilikama, a otvoren je za sve posjetitelje.

Lokacija

Zagrebački Velesajam

Paviljon 11D

U čemu sve mogu uživati?

Posjeti zanimljive sadržaje koje su pripremila poduzeća koja dolaze na Job Fair. Upoznaj se s njihovim predstavnicima u ležernoj atmosferi i otkrij koje sve prilike u Hrvatskoj i inozemstvu možeš ostvariti nakon završenog studija na fakultetu.

Štandovi

Glavna atrakcija Job Faira koju generacije studentica i studenata poznaju kao najdraži način za upoznavanje s predstavnicima poduzeća su štandovi. Umreži se s tebi zanimljivim poduzećima i saznaj čime se sve stručnjaci u industriji bave.

Talks

Što se zbiva u industrijama najjednostavnije je saznati kroz kratke razgovore stručnjaka iz vrhunskih poduzeća. Otkrij više o poduzećima koja te zanimaju slušajući njihove priče iz kategorija: Career Kickoff, I Just Got Tech'd i Freaky Tech.

Career Kickoff

Kako započeti karijeru nakon fakulteta? Odgovor na to pitanje pronaći ćeš upravo u ovoj kategoriji. Stručnjaci će ti reći kako su se oni pripremili za izlazak na tržište rada i što je sve potrebno nakon diplome za uspješan razvoj karijere.

I Just Got Tech'd

Sigurno imaš jednu priču stvarne nezgode s terena? Zahvaljujući ovoj kategoriji upoznat ćeš govornike iz industrije koji su kroz razna iznenađenja stekli dodatno iskustvo.

Freaky Tech

Vrijeme je za tehnološku otkačenost! Saznaj najbolje pogodnosti, prakse i pozadinske priče o tehnologijama koje stručnjaci iz industrije svakodnevno koriste upravo u ovoj kategoriji.

Radionice

Saznaj koje moderne tehnologije koriste predstavnici poduzeća. Iskoristi priliku upoznati se s novim područjem rada na praktičan i zanimljiv način. Interakcijom na radionici uvijek možeš saznati više o tehnologijama iz prve ruke stručnjaka koji ih koristi. Spoj zabave i učenja postoji, a sada znaš i gdje.

Panel rasprava

Poslušaj stručnjake iz industrije, znanstvenike te studentice i studente koji na panel raspravama diskutiraju o gorućim tehnološkim temama današnjice. Iskoristi ove jedinstvene susrete i saznaj odgovore na pitanja od osoba koje mijenjaju tijek razvoja budućnosti.

Hot Talk

Ljute poslastice, vatrena pitanja, zabavni voditelji i zanimljiv direktor tehnološkog poduzeća savršen su spoj za igru pitanja u kojima osim zanimljivih odgovora čeka i gradacija ljutine umaka. Ako si želiš izmamiti osmijeh na lice gledajući poznate STEM poduzetnike kako odgovaraju na vruća pitanja o svojem poslovnom i privatnom životu, hot talk je igra za tebe!

Umrežavanje

Iskoristi neformalnu atmosferu i upoznaj se s predstavnicima poduzeća koja su ti zanimljiva. Saznaj koje sve mogućnosti nakon studija postoje i u kojim sve industrijama možeš razvijati svoju karijeru.

Loosen Up Party

Za dobru zabavu nakon prvog dana Job Faira brinu se Kings of Cocktails koji će uz Disco sekciju KSET-a držati euforiju na visokoj razini. Poveži se sa svojim omiljenim poduzećem uz zabavne aktivnosti i pokaži im kako za prvi teambuilding nikad nije rano.

Kako se mogu uključiti?

Registriraj se sad!

Registriraj se putem naše web stranice i osiguraj svoje mjesto na Job Fairu. Uskoro otvaramo prijave za sadržaje koja su ti pripremili sudionici sajma!

QR ulaznica

Nakon registracije dobivaš jedinstveni QR kod unutar svojeg profila. Upravo taj QR kod će biti tvoja ulaznica na Job Fair bez obzira za što se prijaviš! Zato trk po svoj QR kod!

(Visited 65 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments