Novi Sad: Informišite se o stipendijama i studiranju u inostranstvu

23 jan

Nemestic Studio vas poziva na besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu i stipendijama na fakultetima iz oblasti, marketinga, mode, ekonomije, filma, televizije, dizajna, vizuelnih umetnosti, menadžmenta u Salonu u Radničkoj u Novom Sadu, 31. januara 2020. godine sa početkom u 16.00h.

Sprovešćemo vas i kroz kraću prezentaciju fakulteta koje zastupamo, programima studija, kao i aktuelnim stipendijama. Svi zainteresovani imaće priliku da na licu mesta saznaju: detalje o neophodnim dokumentima koje je potrebno prikupiti za osnovne ili master studije, letnje kurseve, koliki su troškovi života, na koji način da se najbolje pripremite i šta je neophodno za pripremu portfolia i sl .

Upoznaćemo vas sa: Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institututom za dizajn IED, Domus Akademijom, Evropskom školom ekonomije ESE, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, John Cabot Univerzitetom, Budapest Metropolitan Univerzitetom i mnogim drugim.

Ukoliko razmišljate u pravcu odlaska na studije u inostranstvo, želite da svoje školovanje nastavite negde drugde, dvoumite se ili niste sigurni koji program ili fakultet je idealan za vas iskoristite ovu jedinstvenu priliku i zatražite odgovore na sva željena pitanja. Naši stručni konsultanti će vam na najbolji način preneti iskustva i utiske i odgovoriti na sva pitanja.

Ulaz na konsultacije je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl [email protected], na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Salon u Radničkoj

Radnička 27, Novi Sad

Petak: 31. 01. 2020.

Vreme: 16-17h

(Visited 34 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments