NGO Academy Regional Programme: zimskog semestra 2023/24

11 aug

U ERSTE Fondaciji, naš cilj je da pružimo podršku akterima civilnog društva u njihovom razvoju. Zbog toga, nudimo tri programa jačanja kapaciteta u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi, koji sarađuju sa međunarodnim predavačima i teže visokom kvalitetu svoje ponude. Za više informacija u vezi sa NVO Akademijom, molimo Vas da posetite naš sajt https://ngoacademy.net/

ERSTE Fondacija i njeni partneri su Vam dodelili stipendiju NVO Akademije. Prema tome, srdačno Vas pozivamo da učestvujete u radionicama Regionalnog programa 2023/2024 tako što ćete se registrovati za najviše šest mesta po semestru i organizaciji.

Sa zadovoljstvom možemo da objavimo da je izašao program zimskog semestra. Molimo Vas da pogledate kratak pregled programa u prilogu, a detaljan program možete pronaći online (za jezike osim srpskog, pogledajte ispod).

Informacije u vezi sa uslovima učešća, procedurom registracije i samim programom takođe mogu da se nađu online.

Registracija se zasniva na principu „ko se prvi prijavi“ i obaviće se preko moodle-a. Trajaće od 4. septembar (10h, CET) do 10. septembar 2023 (ponoć, CET). Molimo Vas, imajte u vidu da će neke radionice možda brzo biti u potpunosti bukirane. Zato preporučujemo da se prijavite već u prvim minutama. Za detaljnije informacije u vezi sa procesom registracije, molim Vas pogledajte najčešća pitanja, uslove učešća i objašnjenje na moodle-u.

Unapred se radujemo što ćemo vas sresti (ponovo) na nekoj od naših radionica.

BKS_FAQs

Terms of participation_BKS

Moodle Handbook

Regional Programme Winter Semester

(Visited 8 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments