Nemestic Studio: Konsultacije o studiranju u inostranstvu u Beogradu

14 jan

Nemestic Studio organizuje besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu u coworking centru Smart Office, 17. januara 2019. godine sa početkom u 16.00h.

Želite da upišete fakultet u inostranstvu, a ne znate odakle da počnete?
Nemestic Studiranje u Inostranstvu vam pomože prilikom odabira studijskog programa, pripreme neophodne dokumentacije za upis, pripreme portfolia, kao i kod same aplikacije za upis na fakultet.

Dobićete informacije o prestižnim fakultete za dizajn, modu, komunikaciju, vizuelne umetnosti, menadžment, IT, ekonomiju i biznis. Upoznajte se sa Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institutom za dizajn IED, Domus Akademijom, fakultetom Politecnico iz Milana, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, Macromedia Univerzitetom, RM Istituto Moda e Design iz Milana, Evropskom školom ekonomije ESE, IFA Paris Internacionalnom Akademijom, Metropolitan Univerzitetom u Budimpešti, STC Higher Education na Malti i mnogim drugim.

Na konsultacijama đaci i studenti imaće priliku da saznaju sve o studiranju u inostranstvu: kako konkurisati za stipendije, pripremiti portfolio, koja dokumenta prikupiti za osnovne a koja za master studije kao i koje su mogućnosti za smanjenje školarine na osnovu ekonomske situacije roditelja.

Svi zainteresovani treba da rezervišu svoje mjesto za konsulatacije tako što će se prijaviti na mejl [email protected] ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime, prezime i kontakt telefon. Broj mjesta je ograničen.

Smart Office
Kneza Mihaila 33, Beograd
Četvrtak: 17.01.2019.
Trajanje konsultacija: 16-17h

(Visited 73 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa