Naučite više o digitalnom marketingu u Erasmo Centru!

6 feb

Udruženje Centar za promociju cjeloživotnog učenja Erazmo u Tuzli se zalaže za ostvarivanje pozitivnih efekata primjene koncepta cjeloživotnog učenja koje ima krajniji cilj u zapošljavanju, samozapošljavanju i podizanju konkurentnosti okruženja. U tom smislu, ostvarili smo partnerstva sa agencijama koje se bave pomoći pri zapošljavanju, kako u BiH, tako i u drugim zemljama, gdje ćemo pomoći onima koji traže bolje zaposlenje da u tome i uspiju.

Erazmo Centar ponovo poklanja besplatnu radionicu na temu Digitalni marketing!

Ovo je jedinstvena prilika da naučite osnove i zainteresujete se za ozbiljnije bavljenje ovim vidom sveobuhvatne komunikacije, koji postepeno postaje neodvojiv od našeg svakodnevnog života.

Predavač na ovoj radionici je Nedžad Pirić, specijalista za digitalni marketing, koji se ovom temom bavi profesionalno već nekoliko godina, od kada je ova tema postala aktuelna.

Osnove digitalnog marketing je edukativna radionica koja ima za cilj da polaznicima pruži osnovna znanja i podigne svijest o važnosti I uticaju digitalnog marketinga na sve segmente života i poslovanja.

Radionica obiluje primjerima iz prakse koji se odnose na interakciju digitalnog marketinga sa potrošačima i konzumentima digitalnog sadržaja.  Radionica će se održati 9.2.2020. u Tuzli, u prostorijama Erasmo Centra.
Dobrodošli svi koji se prijave putem www.erazmo.ba ili na broj 061 100 031.

(Visited 150 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments