Nahla: Kurs šivenja za tinejdžerke

29 mar

Otvorene su prijave na posebno prilagođeni Osnovni kurs šivenja (Modul I) za tinejdžerke koji je namijenjen početnicima, ali i onima koji znaju osnove i imaju za cilj unaprijediti stečeno znanje. Ispunite svoje vrijeme kreativno i uz stečeno znanje izradite jedinstveni odjevni predmet, modni detalj ili dekoraciju!

Nahlin kurs šivenja do sada su pohađale mnoge generacije polaznica koje nas motiviraju da procese obrazovanja konstantno unapređujemo u cilju postizanja najizvrsnijih rezultata. Kao produkt višegodišnjeg iskustva u realizaciji nastavnih aktivnosti u ovoj oblasti kreirali smo modifikovani i posebno prilagođeni kurs šivenja za tinjedžerke.

Šivenje je savršena fuzija tehnologije i kreativnosti, nešto što je idealno za današnje tinejdžerke. Obje strane vašeg mozga su uključene kada šijete. Dizajnirate s desnom stranom mozga, dok obrađujete podatke i upravljate mašinom lijevom. Aktivnosti kojima se postiže ovakva fuzija sjajni su načini za proširenje cjelokupnih misaonih procesa i jačanje sposobnosti rješavanja problema.

Kurs je namijenjen za djevojčice uzrasta od 11 do 16 godina.

Osnovni kurs šivenja za tinejdžerke sastoji se od 40 školskih časova. Nakon završetka svakog modula polaznice koje uspješno završe odjevne predmete i imaju minimalno 70% prisustva na nastavi stječu pravo na certifikat za taj modul.

LINK za prijavu.

Više informacija o cijeni i časovima možete pronaći na LINKU

(Visited 132 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments