Nadbiskupijski centar za mlade poziva volontere za sudjelovanje u humanitarnoj akciji “Mladi protiv gladi”

29 feb
Rok prijave 08.03.2024

mladi-protiv-gladi_digitalno.jpg
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u suradnji s katoličkom udrugom „Emaus“ poziva mlade volontere da se pridružite humanitarnoj akciji prikupljanja hrane u trgovačkim centrima u Sarajevu

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u suradnji s katoličkom udrugom „Emaus“ poziva mlade volontere da se pridružite humanitarnoj akciji prikupljanja hrane u trgovačkim centrima u Sarajevu. O spomenutoj akciji “Mladi protiv gladi” NCM je izvijestio na svojoj stranici pozivom koji donosimo u nastavku:

Dragi mladi,

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s katoličkom udrugom Emaus vas poziva da se pridružite našoj humanitarnoj akciji pod nazivom “Mladi protiv gladi” i postanete dio promjene koja će utjecati na živote onih koji se bore s osnovnim potrebama. Ova akcija ima za cilj smanjenje gladi među najranjivijim skupinama našeg društva, a vaša podrška i angažman od ključne su važnosti.

Kada: Akcija će se održati od 15. do 16.03. 2024. godine.

Gdje: Volonteri će prikupljati hranu u trgovačkim centrima u Sarajevu koji će biti naknadno potvrđeni.

Za koga: Za vrijeme trajanja akcije članovi i simpatizeri Udruge, te volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ animirati će građane Sarajeva da pokažu svoju humanost kako bi prikupili hranu i namirnice za potrebe pučkih kuhinja u Sarajevu, Merhameta, Kruha sv. Ante, SHU Dobrotvor, Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije te dobrotvornog društva Kola Srpskih sestara u Istočnom Sarajevu.

Što možete očekivati:

-Sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima usmjerenim na smanjenje gladi u lokalnoj zajednici.

-Rad s entuzijastičnim timom i stjecanje vrijednih iskustava u volonterskom sektoru

-Prilika za razvijanje vještina organizacije događanja, komunikacije i suradnje.

-Osjećaj zadovoljstva i doprinos zajednici.

Kako se prijaviti: Prijavite se putem Google obrasca ovdje najkasnije do 08. 03. 2024. godine.

Dodatne informacije: Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte na broj 063 488 875 ili e-mail: [email protected]. Kontakt osoba vlč. Stipica Lešić.

Pridružite nam se u borbi protiv gladi i zajedno stvorimo pozitivnu promjenu u životima onih kojima je pomoć najpotrebnija. Vaša dobrota može napraviti veliku razliku!

(Visited 80 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments