Muzej ratnog djetinjstva traži novog člana svog tima!

20 dec

Muzej ratnog djetinjstva mlada je, dinamična i brzorastuća organizacija koja je za kratko vrijeme postala omiljen i poželjan poslodavac. Konkurentni uslovi, kreativno i ugodno radno okruženje, kao i prilika da se doprinese međunarodnom rastu i razvoju ove unikatne institucije, privukli su pažnju mladih talenata i iskusnih profesionalaca. Na posljednji javni poziv za poslove u MRD prijavilo se preko 600 kandidatkinja i kandidata. Ako mislite da možete doprinijeti našem timu, javite se. Biramo samo najbolje i jedini kriterij su vaše sposobnosti.

Osim trenutno otvorenih pozicija koje vidite na ovoj stranici, uvijek nam možete poslati vaš CV i nekoliko rečenica o tome zašto smatrate da možete doprinijeti našem timu na [email protected] Ukoliko nam vaše iskustvo i ekspertiza budu potrebni, javit ćemo vam se.

Trenutno otvorene pozicije:

  • Vodič posjetilaca u MRD – pola radnog vremena, ugovor najčešće do godinu dana

MRD kontinuirano traži talentovane ljude koji žele raditi sa posjetiocima. Ovaj posao je prilagođen studentima, i radno vrijeme je moguće kombinovati sa obavezama na fakultetu.

  • Uslov je izvrsno poznavanje engleskog jezika, a tražimo osobe koje obraćaju pažnju na detalje, izuzetno su odgovorne i precizne, elokventne, komunikativne i emocionalno inteligentne, sposobne za rad u dinamičnom okruženju i komunikaciju sa raznolikim publikama.
  • Poznavanje drugih jezika je prednost.
  • Posao je plaćen po satu, a prosječan broj radnih sati sedmično je 20. Ugovor najčešće traje do 16 mjeseci, a u iznimnim slučajevima može biti produžen.

Možete se javiti bilo kada u toku godine, a mi ćemo vam se javiti ukoliko odaberemo vašu prijavu. MRD nažalost nije u prilici odgovoriti na svaku prijavu, ali obećavamo da svaku prijavu pažljivo pregledamo. Ako vam se ne javimo za 15 dana od prijave, znači da se nismo odlučili pozvati vas na razgovor. MRD u prosjeku godišnje primi četiri nove osobe na ovaj posao.

Vaš CV i motivacijsko pismo na engleskom jeziku možete poslati na [email protected], a u naziv e-maila stavite “Prijava za posao – rad sa posjetiocima”.

(Visited 577 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments