Muslim Aid: Javni poziv za dodjelu plastenika u Općini Hadžići

23 jun
Rok prijave 01.07.2020

Muslim Aid Sarajevo u saradnji sa Općinom Hadžići je raspisao javni poziv za dodjelu plastenika putem sufinansiranja. Dodijeljeni start-up paketi obuhvatati će plastenik od 100m2 , 50m2 , 30msa sistemom za navodnjavanje i bačvom, crnu mulch foliju i sadnice za sadnju. Pored toga svi korisnici programa plasteničke proizvodnje proći će stručne edukacije iz oblasti plasteničke proizvodnje kako bi stekli potrebna znanja i vještine za obavljanje ove proizvodnje.

Muslim Aid Sarajevo je predstavništvo strane nevladine organizacije. Kroz različite programe pomoći pokušava se uticati na smanjenje siromaštva i ekonomsko i socijalno osnaživanje ranjivih i marginaliziranih skupina. Organizacija Muslim Aid je u prethodnim godinama donirala više od 1200 plastenika širom čitave BiH. Pored toga, svi korisnici su educirani iz oblasti plasteničke proizvodnje i omogućena im je stručna agronomska pomoć.

Također sve informacije možete dobiti i kontakte Muslim Aid Sarajevo i na njihovoj facebook stranici: https://www.facebook.com/Muslim-Aid-Sarajevo-114860818910861/

Link za prijavu na javni poziv: https://hadzici.ba/post.php?id=123

(Visited 50 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments