Monetize Ad d.o.o. traži operatera u call centru

17 jan

Ako još niste pronašli profesiju u kojoj se pronalazite, ili kompaniju koja će Vam pružiti priliku da se profesionalno i lično nadograđujete, jedna šansa je upravo ispred Vas !
 
Znate da Monetize AD često zapošljava, jer smo najbrže rastuća kompanija u regionu i trudimo se uvijek ponuditi izuzetno prilagodljivo okruženje za sve naše nove zaposlene, a možda ste Vi uskoro jedan ili jedna od njih!
 
Ove prilike zapošljavamo sve koji se nalaze u Bosni i Hercegovini, a osim bosanskog, imaju akcenat za govorna područja Hrvatske, Srbije ili Crne Gore. Dakle, nije problem ukoliko ne poznajete neki svjetski strani jezik, možda je samo dovoljno da ste komunikativni, da govorite jedan od balkanskih jezika, i možete dobiti priliku za rad u našem timu Call centra! 
 
Treba da dođete bez predrasuda, jer ovo nije onaj klasični sistem korisničke podrške, nego more adrenalina, naš način Wall Street-a.Šta možete očekivati od nas?
 
Uz dobru atmosferu i energičnu svakodnevnicu, prate Vas i mogućnosti vrtoglave zarade bonusa, kroz svakodnevni performans! Naravno, bonusi dolaze uz fiksnu platu, a bonusi nisu procenat (koji Vam se trenutno možda vrti po glavi), nego Vaš rezultat u toku radnog vremena.
 
Česte aktivnosti i druženja u timu, teambuilding dešavanja, kao i izuzetna nagradna igra u kojoj izvlačimo sretne dobitnike/ce vrijednih nagrada, čak dva puta godišnje!
 
Na našim profilima možeš vidjeti koje su to vrijedne nagrade stigle u ruke najsretnijih zaposlenih iz našeg okruženja.
 
Možda je interesantno da je unazad nekoliko mjeseci, tom prilikom darovan i automobil! Ali o tome detaljnije ako Vaš CV stigne na našu e-mail adresu: [email protected] ili nakon toga se vidimo na razgovoru uživo u našim prostorijama!
 
Šta još čekate?
Lokacija: Sarajevo (Rad iz firme)
(Visited 114 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments