Mi smo AIESEC-eri! Koja je tvoja super moć?

8 jan
Rok prijave 14.01.2024

Želiš li razviti svoje profesionalne vještine? Želiš li se uvezati sa mladim ambicioznim liderima širom svijeta i napraviti promjene u svojoj sredini?

Omladinska organizacija AIESEC u Bosni i Hercegovini, u potrazi je za 71. generacijom mladih lidera u Banjoj Luci, Mostaru i Sarajevu, koji će doprinijeti promjenama u svijetu i u svojoj sredini.

AIESEC je omladinska nevladina organizacija koja već 70. godina oblikuje liderstvo među mladima i postavlja temelje pozitivnih promjena u lokalnim zajednicama širom Bosne i Hercegovine. Naše djelovanje kroz međukulturalne razmjene, organiziranje konferencija za mlade na početku karijera te članstvo dalo je generacije mladih lidera spremnih za izazove koji ih čekaju – a sada je red na tebe!

AIESEC će vam pružiti dinamično okruženje u kojem ćete moći učiti i razviti svoje liderske vještine na globalnom tržištu, potičući na razumijevanje i saradnju među mladima širom svijeta, ističući važnost liderstva, tolerancije i međunarodne suradnje. Želimo potaknuti svakog pojedinca da prepozna svoju snagu, jedinstvenost, te preuzme inicijativu za lični i profesionalni razvoj.

Prijave za nove članove otvorene su do 14.01. 2024. godine do 23:59 u Banjoj Luci, Sarajevu i Mostaru, a mi te pozivamo da iskoristiš ovu priliku za stvaranje nezaboravnih iskustava i izgradnju trajnih prijateljstava. Postani dio AIESEC tima putem linka! – https://forms.gle/r3yXRUdpipcQsdMX8

Email: [email protected]

Tel: 065039744

Lamija Lešo

Predsjednica AIESEC-a u Bosni i Hercegovini

(Visited 11 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments