Meetup u Lonac HUB-u BL: Marketing u agrobiznisu

7 dec

Najznačajnija iskustva iz agrobiznisa nastaju u procesu njegovog razvijanja i održavanja. Zašto ih ne podijeliti sa drugima? Zašto ne biti motivacija i podrška nekom drugom ostane, radi i živi.

Na novom meetup-u koje organizuje CDR očekuje vas predstavljanje najvažnijih elemenata marketinga u agrobiznisu kroz analizu konkretnih primjera iz prakse, sa fokusom na metodologiju “primijenjeni marketing”.

Pridružite nam se u četvrtak 12. decembra sa početkom u 20:00 časova u Lonac Hub-u na 13. spratu Malbašić zgrade.

Ulaz je besplatan, a broj prijava je ograničen.

Rezervišite vaše mjesto klikom na link ispod:
https://cdr.ba/petar-ninic/

Gost: Petar Ninic

O predavaču:

Petar Ninić je stručnjak iz oblasti agrobiznisa i profesionalni poljoprivrednik. Suosnivač razvojne agencije Agro Biznis Servis i osnivač Rasadnica starih i otpornih sorti voća “Ninić”. Višegodišnji član nekoliko najboljih timova u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju projektni menadžment u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja. Projectni operativac koji je sarađivao sa najviše žena preduzetnica u BiH. Zaljubljenik u agrobiznis i njegov najkreativniji dio – marketing. Zagovornik koncepta “primijenjeni marketing”, koji se fokusira na concrete (operativne) marketinške aktivnosti, namjenski osmišljene za agrobiznis. Pokretač bloga Agromanager.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments