Međunarodni poslovni susreti onlajn od 1. do 14. oktobra, učešće besplatno

26 sep

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u saradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), Evropskom preduzetničkom mrežom (EEN) a u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže FBiH), te Europskom komisijom organizuje online poslovne susrete koji će se održati od 1. do 14. oktobra 2020. godine u sklopu međunarodne konferencije LEAP Summit u Zagrebu.

LEAP Summit je međunarodna konferencija koja svake godine okuplja preko 3.500 učesnika iz Hrvatske i 40+ zemalja (uglavnom EU zemlje). Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz preduzetništvo, EU, digitalne tehnologije, održivi razvoj, razvoj karijere itd.

Konferencija LEAP Summit održaće se 1. i 2. oktobra 2020. godine kao hibridni događaj, i offline i online putem web stranice.

Ovaj događaj je prvenstveno namijenjen kompanijama, startapovima, freelancerima, investitorima, udruženjima, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu saradnju i istraže nova tržišta. Učešće na konferenciji i B2B susretima je besplatno.

Više informacija pogledajte na linku OVDJE.

(Visited 112 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments