Međunarodna naučna konferencija “Svijet i mi”

8 nov

Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, 8.novembar 2021. godine (12:00 – 17:00)

Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu ove godine obilježava 60 godina postojanja.  Ovaj važan jubilej obilježavamo sa nekoliko važnih događaja. Jedan od njih je Međunarodna naučna konferencija „SVIJET I MI“ a koja je ujedno i povod za otvaranje Centra za međunarodnu politiku i postkonfliktna istraživanja pri Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu.

Konferencija će se održati 8. novembra/studenog 2021. godine sa početkom u  12. 00 sati. Panelisti/ce: Vesna Pusić, Nerzuk Ćurak, Adnan Hadrović, Mirza Hajrić, Sead Turčalo, Nermina Mujagić, Igor Davidović, Nedžma Miraščija Džananović, Amer Kapetanović, Erol Avdović, Asim Mujkić, Elmir Sadiković i Sarina Bakić.

Razgovarat ćemo o lokalnim i međunarodnim izazovima države Bosne i Hercegovine i društva. Sa nama će biti uvažene ekselencije, predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i ambasador Velike Britanije u BiH Mattew Field.

S iznimnim zadovoljstvom pozivamo Vas da konferenciju pratite putem otvorenog linka: https://us02web.zoom.us/j/86179742158?pwd=MjltYU9xWWpqMjRhem9kZ0FmZHdBdz09#success

(Visited 78 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments