Master studije Evropskog programa za šumarstvo

20 jan
Rok prijave 31.01.2019

Master studije Evropskog programa za šumarstvo predstavljaju izvanredan združeni Erasmus program master studija iz oblasti šumarstva koji sprovode šest renomiranih evropskih univerziteta, a kao takav se nalazi pod pokroviteljstvom Evropske komisije u okiru plana podrške sličnim programima za period između 2016. i 2019. godine.

Ove master studije predstavljaju dvogodišnji interdisciplinarni program iz oblasti upravljanja održivim resursima sa naglaskom na trenutne bioekonomske probleme i izazove.  Ovakav program nudi novi pristup šumarstvu i tržištima upravljanja prirodnim resursima, postavljajući pitanja važna za šumarstvo na međonarodnom i nacionalnom nivou.

Cilj programa je da poduči perspektivne stručnjake opširnom razumijevanju principa održive bioekonomije šuma i kulturi evropskog poslovanja. Po sticanju diplome, studenti lako nalaze posao u nacionalnim i međunarodnim agencijama, vladinim tijelima, nevladinom sektoru, istraživačkim centrima i preduzećima koja se bave proizvodnjom i preradom drveta, papira I pulpe.

U programu učestvuju: Univerzitet Istočne Finske (koordinator) Univerzitet Agro-tek u Parizu, Univerzitet u Frajburgu , Univerzitet u Lijedu u Španiji, Univerzitet za prirodne resurse i nauke u Španiji, Univerzitat Transilvanija u Brasovu u Rumuniji, kao i partneri iz Kine, Kanade i Brazila.

USLOVI:
Završene osnovne studije iz oblasti šumarstvaOdlično znanje engleskog jezika ( TOEFL 90, IELTS 6.5, PTE 59)

NAČIN PRIJAVE:

Prijave se podnose elektronskim putem na  linku.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments