Marketing na društvenim mrežama – Facebook/Instagram

7 maj

Da li ste spremni ući u svijet beskrajnih mogućnosti digitalnog marketinga? Pripremite se za putovanje koje će transformirati vašu karijeru i/ili vaš biznis!

Bez obzira na to da li već imate iskustva u marketingu na društvenim mrežama, vlasnica ste biznisa ili tek početnica u ovom polju, na ovom kursu ćete imati priliku ovladati ključnim vještinama potrebnim za uspješan rad u ovoj oblasti.

Naučit ćete rukovati mrežama i alatima poput Facebooka, Instagrama i Meta Business Suitea, što vam može pomoći da izgradite snažnu online prisutnost i privučete nove klijente, naučit ćete kako efikasno koristiti alate poput Canve i CapCuta za kreiranje vizuelno privlačnog sadržaja, kao i Ads Manager za kreiranje i upravljanje reklamnim kampanjama.

Digitalni marketing je revolucija koja mijenja način na koji komuniciramo, kupujemo i prodajemo. Ovaj kurs će vas opremiti znanjem i vještinama potrebnim za uspješno snalaženje u svijetu marketinga na društvenim mrežama

SADRŽAJ I KONCEPT KURSA:
MODUL
1. UVOD U DIGITALNI MARKETING
2. KANALI DIGITALNOG MARKETINGA, CILJNA GRUPA, MARKETING STRATEGIJA
3. DRUŠTVENE MREŽE (META: FACEBOOK, INSTAGRAM)
4. META BUSSINES SUITE, COMMUNITY MENADŽMENT
5. CONTENT MARKETING, KREIRANJE VIZUELNOG SADRŽAJA POMOĆU ALATA CANVA I CAPCUT, PISANJE KRATKIH TEKSTOVA ZA DRUŠTVENE MREŽE
6. ADS MANAGER

 

Uslovi za pohađanje kursa: poznavanje rada na računaru, kreiran profil na društvenoj mreži Facebook.

Po završetku kursa polaznicama koje uspješno završe kurs (polože završni ispit) izdat će se certifikat.

CIJENA: 100 KM*
*U cijenu je uračunat PDV.

Predavačica: Selma Šalaka, social media menadžerica

Trajanje: 15. maj – 27. juni 2024.(32 časa nastave)

Termin održavanja nastave: ponedjeljkom od 17.30 do 19.00 i srijedom od 17.30 do 20.00h

Mjesto održavanja: CEI Nahla Sarajevo, Džemala Bijedića 122

Prijave: putem PRIJAVNOG FORMULARA. Uplatu možete izvršiti do popune mjesta. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Mjesto se smatra rezervisanim isključivo nakon uplate. Kurs možete uplatiti na info desku – svaki dan osim subote od 11.30 do 20.00, online – putem Monri Webpay servisa ili putem žiro računa – informacije o uplati putem računa možete naći OVDJE.

(Visited 109 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments