Magistarske stipendije u evropskim studijama u Poljskoj

5 jan
Rok prijave 15.01.2020

Koledž Evrope u Poljskoj objavljuje poziv za program stipendiranja magistarskih studija u interdisciplinarnoj oblasti evropskih studija. Program je namijenjen kandidatima iz zemalja Zapadnog Balkana.

OBLAST:

Evropske studije,

OPIS

Ministarstvo spoljnih poslova Poljske je obezbjedilo šest stipendija za studiranje u Natolin kampusu u Varšavi u studijskoj 2020/2021. godini. Stipendije pokrivaju sve troškove studiranja. Studije se sprovode na engleskom ili francuskom jeziku, osim studijskog programa transatlantskih poslova koji se sprovodi samo na engleskom jeziku. Kandidati koji ne znaju dovoljno dobro engleski ili francuski jezik se mogu prijaviti pod uslovom da su u stanju da brzo usavrše potrebni jezik.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz zemalja Zapadnog Balkana koji su završili magistarske studije ili samo osnovne studije pod uslovom da imaju dobre predispozicije za uspješno pohađanje odabranog studijskog programa. Potrebno je dobro znanje engleskog ili francuskog jezika.

NAČIN PRIJAVE:

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://admissions.coleurope.eu/login.

ROK ZA PRIJAVU:

15. januar 2020. godine
Detaljnije: https://www.coleurope.eu/news/new-scholarship-scheme-polish-mfa-students-western-balkans?fbclid=IwAR1NWpSvgJ80BN_Lr50jlrQuLWao7qVdYaqyS-Q4m7rlxlCywPXK6OfM6cE

(Visited 159 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments