“Madair-u” potreban direktor u Siriji

13 mar
Rok prijave 25.05.2020

“Medair” je humanitarna organizacija sa sjedištem u Lozani, Švajcarska, koja pomaže ljudima u kriznim situacijama širom svijeta. Organizaciji je potreban direktor operacija u Siriji čija je ključna dužnost nadgledanje programa i podrška aktivnostima u državi, što uključuje prikupljanje dobrotvornih sredstava za pomoć, upravlja strategijom razvoja države i implementaciju projekata u saradnji s menadžment timovima.

OBLAST:

Menadžment

OPIS

Medair je aktivna u Siriji od 2015. godine, sa sjedištem u Damasku i tri terenske baze u ruralnom Damasku, Homsu i južnoj Siriji. Program je aktivan u tri ključna sektora: zdravlje i ishrana, zaštita, popravka sistema za dotok vode i skloništa. Ključne odgovornosti podrazumijevaju ažuriranje i procjenu strategije zemlje; razvijanje kontakata sa relevantnim predstavnicima u zemlji, u cilju prikupljanja finansijskih sredstava,; razmjena informacija sa drugim državnim programima u region; razvijanje odnosa sa vlastima, donatorima, medijima, nevladinim organizacijama is vim ostalim relevantnim faktorima.

USLOVI

Zainteresovani kandidati moraju posjedovati univerzitetsku diploma, visok stepen znanja engleskog jezika (nivo C) i rethodno iskustvo na istom, ili sličnim poslovima.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati mogu aplicirati putem sledećeg linka: https://jobs.medair.org/…/country-director-syr-damascus-1/

ROK ZA PRIJAVU:

25. maj 2020. godine

Detaljnije na: https://jobs.medair.org/

(Visited 51 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments