Lokalni tim ASuBiH Gradačac vrši prijem novih članova!

10 jul
Rok prijave 23.07.2020

Da li želite postati dio jedne od najjačih organizacija za srednjoškolce? Da li želite kroz razne kampove, radionice i seminare steći nova prijateljstva i nova znanja? Onda je Lokalni tim Gradačac pravo mjesto za tebe!

Link za prijavu ćete naći u nastavku teksta…

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okupljanje svih mladih koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH. Osnovana je 04.11.2007. godine na Osnivačkoj generalnoj skupštini u Sarajevu, podržana od strane 250+ srednjoškolaca, predstavnika svojih lokalnih zajednica širom BiH! Za osnivanje ove organizacije, inicijativu pokrenula je njemačka fondacija Schuler Helfen Leben, koja je i generalni donator ASuBiH-a… Kroz niz projekata i aktivnosti, ASuBiH je aktivirao preko 10000 srednjoškolaca širom BiH. ASuBiH se bavi edukacijim srednjoškolaca, uključivanjem srednjoškolaca u proces donošenja odluka, radimo na izmjeni, dopuni i usvajanju zakonskih i političkih rješenja vezanih za srednjoškolce u Bosni i Hercegovini, zastupanjem srednjoškolaca u BiH, kao i saradnjom sa drugim organizacijama i srednjoškolcima u BiH, ali i šire.

Više o misiji, viziji i ciljevima Asocijacije možete pronaći na linku: https://asubih.ba/o-nama/ .

Link preko kojeg šaljete prijave: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePIPJKm3KLhZeoBPhV_LhiixSLcSJkmMigq9XjEUoSvthqOA/viewform

Prijave traju do 23. jula, sretno!

(Visited 64 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments