Ljeto u Buybooku!

15 jun

 

Dragi Buybookoljupci,

Nakon tradicionalne manifestacije Proljeće u Buybooku, za vas smo pripremili i Ljeto u Buybooku koje ljubiteljima knjige donosi novu pogodnost. Više od 30 naslova bit će sniženo na 4,90 ili 7,90 KM, odnosno na 30 ili 40 kn. Pogodnost će se moći iskoristiti u Buybookovim knjižarama u Sarajevu (Radićeva ulica br. 4) i Tuzli (TC Mercator) kao i putem web shopova www.buybook.ba i www.buybook.hr od 15. do 20. 6. ili do isteka zaliha.

Neki od naslova koji vas očekuju na sniženju su “Molitva moru” Khaleda Hosseinija, “Sakupljač svjetova” Ilije Trojanova, “Kralj” Kadera Abdolaha, “Uska staza ka dalekom sjeveru” Richarda Flangana, “Ništarija” Hanifa Kureishija, “Priča o ljubavi i tmini” Amosa Oza, “Atlas oblaka” Davida Mitchella, “2666” Roberta Bolana, “Istorija bolesti” Tvrtka Kulenovića, “Heroj” Saskie do Coster, “Dobar sin” Pascala Brucknera, “Bog u svakom kamenu” Kamile Shamsie”, “Zemlja snova” Paula Beatyja…

🏖 Opremite se knjigama za toplo ljeto pred nama! Radujemo se vašem dolasku.

🕛 Radno vrijeme sarajevske knjižare od ponedjeljka do petka je od 9 do 20h, subotom od 10 do 18h, a tuzlanske od ponedjeljka do subote od 9 do 21h.

(Visited 232 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments