Live Coding Sesija: Izradite Prvu Node.js Aplikaciju s Harisom Čehićem

3 feb

Ako ste ikada željeli da zaronite u svijet programiranja i samostalno kreirate web aplikacije, sada je vaša prilika. Encode nudi jedinstvenu priliku da naučite od programera iz industrije – Harisa Čehića.

U ponedjeljak, 5. februara, od 18:00 do 19:00, održat će se posebna Live Coding Sesija gdje će Haris pokazati kako se korak po korak pravi Node.js aplikacija. Ova radionica će se održati putem Google Meet platforme, omogućavajući vam da se pridružite iz udobnosti vlastitog doma.

Haris Čehić, software engineer i master inženjer informacionih tehnologija, vodiće vas kroz početak šta trebate znati da biste pokrenuli svoju prvu aplikaciju koristeći Node.js. Sa impresivnim iskustvom kao full-stack developer u Softhouse-u i kao mentor za prakse, Haris je spreman podijeliti svoje znanje i iskustvo, pružajući vam podršku na svakom koraku.

Šta možete očekivati?

  • Praktično znanje: Naučite kako da pokrenete svoju aplikaciju iz prve ruke.
  • Interaktivnost: Postavljajte pitanja i dobijajte odgovore u realnom vremenu.
  • Dostupnost: Učestvujte odakle god da ste preko Google Meet-a.
  • Podrška stručnjaka: Iskoristite priliku da učite od Harisa, priznatog IT stručnjaka.

Ovo nije običan webinar ili predavanje. Ovo je interaktivna sesija gdje ćete moći da vidite kodiranje u akciji i razumijete princip rada Node.js-a, jednog od najpopularnijih alata za backend razvoj danas.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene! Prijavite se koristeći ovaj link i osigurajte svoje mjesto.

Podijelite ovu objavu sa svojim prijateljima i kolegama koji bi mogli biti zainteresovani. Za više informacija, posjetite društvene mreže Encode-a ili pišite na mail [email protected]

Link za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRDkptrelCmccw1jO_CIbY-zmYQaSeFg9TPPTDt UuD4Wg93Q/viewform

(Visited 58 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments