Kurs za razvoj Android aplikacija na ITAcademy u Sarajevu

9 jan

Upoznajte se sa osnovnim konceptom programiranja za Android platformu, okruženjem za izradu aplikacija, alatkama za razvoj, testiranje i distribuiranje vaših aplikacija koje napravite i time dobijte šansu da vaše aplikacije budu instalirane na milione Android uređaja širom svijeta.

Ovaj Android Application Development kurs će vas obučiti da kreirate različite aplikacije za sve verzije Android operativnih sistema, uključujući i najnoviju verziju.

Kurs za razvoj Android aplikacija pokriva osnovne koncepte razvoja aplikacija za Android uređaje. Imaćete priliku da se upoznate sa osnovnim funkcionalnostima Android SDK-a, kroz razvoj jednostavnih Android aplikacija korišćenjem programskog jezika Java i razvojnog okruženja Android Studio.

Znanja i vještine koje steknete na ovom kursu moći ćete da primjenite prilikom izrada aplikacija za Android i testiranje i razvoj Android programa. Kurs je osmišljen tako da ćete, čak i ukoliko ste početnik u programiranju, moći da steknete znanja koja će vam omogućiti da kreirate osnovne aplikacije za najzastupljeniju platformu. Zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku da steknete nova najtraženija znanja i vještine.

Prijavite se što prije, broj slobodnih mjesta je ograničen
Kurs za razvoj Android aplikacija počinje 20. januara i traje do 14. februara, a održavaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva, utorkom i petkom, u jutarnjim terminima od 9:30.

Besplatan kurs za razvoj Android aplikacija možete pohađati iako nemate predznanja iz ove oblasti. Sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Broj slobodnih mjesta strogo je ograničen, zato rezervišite vaše mjesto na vrijeme i što prije se prijavite preko ove online fome.

(Visited 247 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments