Konkurs za volontere u PR uredu EFSA‼️

1 feb
Rok prijave 14.02.2024

Ukoliko ste ambiciozni, timski igrači, svoju kreativnost izražavate kroz dizajn i pisanje tekstova, onda je ovo odlična prilika za vas!

Ukoliko si kreativan/na, voliš dizajn i pisanje tekstova, te želiš biti dio organizacije događaja koji su od strateške važnosti za razvoj Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (EFSA) i trenutno nisi angažovan/a u drugim centrima i uredima pri Fakultetu, onda je ovaj poziv odlična prilika za tebe!

Ured za odnose s javnošću (PR ured) poziva sve zainteresovane i ambiciozne studente i studentice EFSA da se prijave za volontiranje u Uredu i time osnaže svoje komunikacijske i organizacijske vještine. Ured za odnose s javnošću EFSA od svog postojanja radi na očuvanju reputacije i izgradnje pozitivnog imidža Fakulteta u i van granica BiH, te aktivno učestvuje u organizaciji svih događaja na EFSA uz praćenje istih na web stranici i društvenim mrežama.

Ured nudi pozitivnu i motivirajuću atmosferu za unaprjeđenje ličnih i profesionalnih vještina, s naglaskom na ličnu, digitalnu i pisanu komunikaciju, te dizajn i grupni rad pri organizaciji važnih događaja, te kao takav vas poziva da se prijavite i svojim idejama doprinesete realizaciji novih događaja.

Konkurs za volontere je otvoren do 14. februara 2024. godine, a prijaviti se možete, tako što ćete svoj CV i motivaciono pismo poslati najkasnije do 16 sati navedenog datuma na mail: [email protected], s naznakom “Prijava na konkurs – PR volonter/ka”.

Nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzimati u razmatranje, a informaciju o održavanju intervjua ćete dobiti na mail nakon zatvaranja Konkursa.

Radujemo se vašim prijavama i budućoj saradnji!

Ured za odnose s javnošću​ EFSA

(Visited 121 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments