Konkurs za stipendiju za postdiplomske studije, Tajland

26 jun
Rok prijave 30.06.2020

Tajlandska agencija za međunarodnu saradnju, u saradnji sa Ministarstvom spoljnjih poslova Tajlanda, raspisuje konkurs za dodjelu stipendija vladinim službenicima iz zemalja u razvoju, u okviru Godišnjeg međunarodnog kursa obuke (AITC) i Tajlandskog međunarodnog postdiplomskog programa (TIPP).

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Stipendijom su obuhvaćeni svi troškovi tokom studijskog boravka kandidata. Kursevi koji su na raspolaganju uspješnim kandidatima su sledeći: održivi razvoj, klimatske promjene, sigurnost hrane, javno zdravlje i ostale relevantne oblasti.

USLOVI

Kandidati koji žele da konkurišu za stipendiju prethodno moraju biti nominovani od strane Nacionalnog tijela za međunarodnu saradnju i razvoj. Kandidat mora biti u random odnosu, i to u oblasti koja je direktno vezana za kurs. Neophodno je da kandidat posjeduje diplomu osnovnih akademskih studija i visok nivo znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi konkurisali, kandidati su u obavezi da popune online aplikaciju koja uključuje ljekarsko uvjerenje, transkripte predmeta i ocjena, diploma osnovnih akademskih studija, položen TOEFL ili IELTS test, minimum 3 pisma preporuke i predlog teze, putem sledećeg linka: http://www.tica.thaigov.net/…/75500-TIPP-Application…

ROK ZA PRIJAVU:

30. jun 2020. Godine

Detaljnije na: http://www.tica.thaigov.net/…/rel…

(Visited 126 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments