Konkurs za stipendiju, Tajland

28 jul
Rok prijave 15.10.2020

Univerzitet Chulalongkorn u Bangkoku raspisuje konkurs za dodjelu stipendija internacionalnim studentima na osnovnim, magistarskim ili doktorskim studijama.

OBLAST:Više oblasti

OPIS

Iznos stipendije pokriva troškove školarine, hrane i odjeće. Stipendija se dodjeljuje studentima na osnovnim, magistarskim ili doktorskim studijskim programima: arhitektonski dizajn, komunikacioni dizajn, jezik i kultura, menadžment međunarodnog poslovanja, finansijska analiza i investicije, brendiranje i marketing, menadžment, računovodstvo, upravljanje komunikacijama, ekonomija, vazduhoplovstvo, automobilski dizajn i proizvodni inženjering, nano inženjering, robotika i inženjering vještačke inteligencije, umjetnost i nauka u integrisanim inovacijama, politika i globalne studije, psihologija, primijenjena hemija, industrija, hemija i menadžment, hemija materijala, hemija životne sredine i biotehnologija.

USLOVI

Studenti iz cijelog svijeta mogu aplicirati.

NAČIN PRIJAVE

Da bi aplicirali, kandidati su u obavezi da budu upisani kao redovni studenti na osnovnim, magistarskim ili doktorskim studijama. Neophodna dokumentacija uključuje predlog istraživanja, CV, motivaciono pismo i transkripti predmeta i ocjena iz prethodnog perioda, sertifikat o položenom IELTS testu engleskog jezika.

ROK ZA PRIJAVU:15. oktobar 2020. godine

Detaljnije na: https://www.chula.ac.th/en/

(Visited 267 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments