Konkurs za stipendiju, Novi Zeland

2 jul
Rok prijave 05.07.2020

Univerzitet za tehnologiju u Aucklandu, Novi Zeland, raspisuje konkurs za dodjelu stipendija internacionalnim studentima na osnovnim, magistarskim i doktorskim studijama.

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Iznos stipendije zavisi od studijskog programa i stepena, i kreće se od $2,000, $3,000 do $7,500. Stipendija se dodjeljuje studentima koji studiraju u oblasti biznisa, kreativnih tehnologija, prava, nauke, umjetnosti i dizajna, kliničkih studija, komunikologije, komjuterskog inženjeringa i matematičkih nauka, obrazovanja, uslužnih djelatnosti i hotelijerstva, interprofesionalnih zdravstvenih studija, jezika i kulture, javnog zdravlja i psihosocijalnih studija, društvenih nauka i javne politike, sporta i rekreacije.

USLOVI

Kandidati moraju imati uslovnu ili bezuslovnu ponudu za studiranje na Univerzitetu. Stipendija se dodjeljuje na osnovu akademskih zasluga.

NAČIN PRIJAVE

Aplikacija za stipendiju je omogućena putem sledećeg linka: https://www.aut.ac.nz/…/scholarships-and-awards-at-aut. Propratna dokumentacija uključuje akademske transkripte, potvrdu o studiranju, diplomu i sertifikat o položenom testu engleskog jezika.

ROK ZA PRIJAVU:

5. jul 2020. godine

Detaljnije na: https://www.aut.ac.nz/

(Visited 210 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments