Konkurs za stipendiju, Kina

1 jun
Rok prijave 15.06.2020

SUStech (Južni Univerzitet za nauku i tehnologiju) u Šenženu, Kina, raspisuje konkurs za dodjelu stipendija internacionalnim studentima na magistarskom i doktorskom studijskom programu.

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Univerzitet u Šenženu, javna, istraživačka institucija raspisuje konkurs za dodjelu stipendija studentima iz cijelog svijeta koji se odluče da nastave školovanje u okviru nekog od ponuđenih programa, na magistarskim ili doktorskim studijama: biologija, pametna proizvodnja i robotika, matematika, mašinstvo, mašinski inženjering, nauka o okeanima i fizika. Iznos stipendije za doktorski studijski program je $18,098, na godišnjem nivou. Iznos stipendije za magistarski studijski program je $11,955, na godišnjem nivou.

USLOV

Da bi konkurisali za stipendiju, kandidati su u obavezi da prethodno upišu neki od ponuđenih studijskih programa. Za upis na magistarske studije, kandidat je u obavezi da posjeduje diplomu osnovnih studija i položen standardni test engleskog jezika. Za upis na doktorski studijski program, kandidat je u obavezi da posjeduje diplomu magistarskih studija i položen standardni test engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Neophodna dokumentacija za upis na Univerzitet u Šenženu uključuje popunjen aplikacioni formular, lična izjava, transkripti kurseva i ocjena, fotokopija položenog testa engleskog jezika, 2 pisma preporuke, fotokopija pasoša. Dokumentacija se šalje na mail adresu relevantnog odsjeka: https://gs.sustech.edu.cn/en/contact.html

ROK ZA PRIJAVU:

15. jun 2020. godine

Detaljnije na: https://gs.sustech.edu.cn/en/

(Visited 191 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments