Konkurs za stipendiju, Iran

21 jun

Univerzitet Kermanshah u Iranu raspisuje konkurs za dodjelu stipendija inostranim studentima koji upisuju osnovne studije na Univerzitetu.

OBLAST:

Medicina

OPIS

Stipendijom su pokriveni svi troškovi studiranja, što uključuje školarinu, smještaj i zdravstveno osiguranje. Studijski programi koji su u ponudi uključuju javno zdravlje, medicinu, zdravstveno informacione tehnologije, radiologiju, fizikalnu terapiju, mendžment za zdravstvenu njegu i visoku medicinsku školu.

USLOVI

Kandidati iz cijelog svijeta mogu aplicirati za stipendiju. Kandidati koji se upisuju na osnovne studije su u obavezi posjedovati diplomu srednje škole i položen TOEFL test engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi aplicirali za stipendiju, kandidati moraju prethodno biti primljeni kao stalni studenti na Univerzitetu Kermanshah. Da bi konkurisali za neki od ponuđenih studijskih programa, kandidati su u obavezi popuniti aplikacioni formular, koji uključuje motivaciono pismo, CV, kopiju diplome i svjedočanstava srednje škole, sertifikat o položenom TOEFL testu, fotografiju za pasoš i kopiju pasoša. Registracija je moguća putem sledećeg linka: http://gsia.kums.ac.ir/en/login/menu/-2

ROK ZA PRIJAVU:

U toku

Detaljnije na: http://gsia.kums.ac.ir/en/page/19464/Undergraduate

(Visited 106 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments