Konkurs za stipendije, NR Kina

25 jun

Vlada pokrajine Jiangsu raspisuje konkurs za dodjelu stipendija internacionalnim studentima koji žele studirati na istoimenom univerzitetu.

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Stipendije se odobravaju izvrsnim studentima koji žele studirati na Jiangsu Univerzitetu, u okviru nekog od ponuđenih studijskih programa. Kandidati mogu aplicirati za punu, ili polovičnu stipendiju. Punom stipendijom su obuhvaćeni svi troškovi studiranja, smještaja, zdravstvene zaštite i svakodnevnih potreba. Polovična stipendija je u iznosu od CNY20,000, na godišnjem nivou.

USLOVI

Kandidati iz cijelog svijeta mogu aplicirati za stipendiju. Uslov za aplikaciju je upis na neki od studijskih programa na Univerzitetu Jiangsu. Kandidati moraju biti dobrog zdravstvenog stanja i moralni ljudi. Neophodan je visok nivo znanja engleskog i/ili kineskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati koji žele da se upišu na Univerzitet Jiangsu to mogu učiniti putem sledećeg linka: http://admissions.ujs.edu.cn. Neophodna dokumentacija uključuje fotografiju za pasoš, kopiju pasoša, kopiju poslednjeg transkripta ocjena, kopiju diplome, sertifikat o nivou znanja engleskog jezika, porodični finansijski izvještaj, 2 pisma preporuke i predlog istraživanja ukoliko kandidat upisuje magistrarske ili doktorske studije. Naknada za aplikaciju je u iznosu od CNY200.

ROK ZA PRIJAVU:

U toku

Detaljnije na: http://oec.ujs.edu.cn/en/pages?cid=112&id=101

(Visited 143 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments