Konkurs za stipendije na Unverzitetu u Melburnu

8 jul
Rok prijave 31.10.2020

Univerzitet u Melburnu raspisuje konkurs za dodjelu stipendija domaćim i internacionalnim studentima koji se upišu na neki od ponuđenih studijskih programa na Univerzitetu.

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Univerzitet u Melburnu, u okviru fonda Margaret Harrap, dodjeljuje stipendije domaćim i inostranim studentima, za studijsku 2020/2021 godinu. Iznos stipendije je $1,000.

USLOVI

Da bi mogli konkurisati za stipendiju, kandidati su u obavezi da se upišu ne neki od studijskih programa na Univerzitetu u Melburnu. Studenti svih nacionalnosti mogu aplicirati. Neophodno je posjedovati sertifikat o znanju engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati koji žele da konkurišu za stipendiju prethodno moraju upisati neki od studijskih programa: https://fvas.unimelb.edu.au/study/courses
Nakon upisa, studenti mogu aplicirati za stipendiju putem sedećeg linka: https://scholarships.unimelb.edu.au/…/margaret-harrap…
Neophodna dokumentacija za upis na studije uključuje kopije transkripta, diplome i CV. Kandidati za stipendiju će biti odabrani shodno finansijskoj potrebi.

ROK ZA PRIJAVU:

31. oktobar 2020. godine

Detaljnije na: www.unimelb.edu.au

(Visited 256 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments