Konkurs za stažiranje, Njemačka

20 jun
Rok prijave 30.06.2020

Njemački institut za međunarodne poslove i sigurnost raspisuje konkurs za radno mjesto na poziciji stažista. Stažiranje se obavlja u kancelariji u Berlinu.

OBLAST:

Političke nauke

OPIS

Institut nudi ograničen broj radnih mjesta u okviru tromjesečnog programa stažiranja. Aktivnosti koje stažisti sprovode uključuju pomoć u obavljanju svih zadataka u istražiačkom odjeljenju, s posebnim akcentom na istraživačke projekte i izradu dokumentacije i izvještaja za članove istraživačkih odjeljenja; priprema izvještaja sa konferencija i sastanaka; istraživanje literarture; uređivanje akademskih tekstova, istraživanje i vrednovanje materijala, pomaganje u pripremi sastanaka i konferencija i opšti administrativni poslovi.

USLOVI

Kandidati koji mogu da se prijave na konkurs moraju ispuniti sledeće uslove: studenti na magistarskom studijskom programu, studenti s diplomom osnovnih studija koji u vrijeme stažiranja apliciraju za magistarski studijski program, u oblasti političkih nauka, ekonomije, prava, administracije ili druge relevantne oblasti. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika i IT vještina. Plata je EUR300, na mjesečnom nivou.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati su u obavezi popuniti aplikacioni formular putem sledećeg linka: https://www.swp-berlin.org/…/con…/SWPApplicationForm.pdf
Popunjen aplikacioni formular, motivaciono pismo, CV, diploma, reference, potvrda o studentskom status, boravišna dozvola se šalju u vidu jedinstvenog PDF dokumenta na sledeći mail: bewerbungen(at)swp-berlin.org.

ROK ZA PRIJAVU:

30. jun 2020. godine

Detaljnije na: https://www.swp-berlin.org/…/jobs-internships/internships/

(Visited 590 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments