Konkurs za prijem članova/ica u Organizacioni odbor “Let's Do It Tuzla” 2022.

26 jan
Rok prijave 31.01.2022

Udruženje građana “Multi” Tuzla poziva sve zainteresovane volontere/ke da budu dio Organizacionog odbora projekta “Let's Do It Tuzla”, a koji obuhvata organizaciju i implementaciju dvije velike terenske volonterske akcije – čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća, kao i program ekoloških edukacija “Mala škola ekologije”, na području Grada Tuzla.

Budući/e volonteri/ke bit će angažovani na pripremama i implementaciji projektnih aktivnosti u Gradu Tuzla u trajanju od 12 mjeseci (februar 2022. godine – januar 2023. godine), a njihov rad podrazumijevat će:

• Aktivnu pripremu akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća;
• Učešće i koordinaciju akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća – NA TERENU;
• Održavanje prezentacija u vrtićima, osnovnim i srednjim školama u Gradu Tuzla (PE “MŠE”);
• Promociju projekta kroz učestvovanje u “Let's Do It ” performansima (promo kampanje, Family Day itd.);
• Učešće na radnim sastancima i svim drugim aktivnostima u okviru “Let's Do It Tuzla” projekta.

Tokom angažmana, pored obavljanja redovnih aktivnosti, za volontere će biti organizovana redovna zajednička druženja (teambuilding), mogućnost učešća u projektima i aktivnostima drugih nevladinih organizacija i neformalnih grupa, kao i učešće u pilot akcijama.

Prijaviti se mogu svi koji imaju boravište na području Grada Tuzla ili u neposrednoj blizini, s obzirom na potrebu stalnog angažmana u dnevnim aktivnostima projekta, ali i prisustva na sedmičnim sastancima koji se, najčešće, održavaju vikendom. Prednost imaju kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata. Kandidati moraju biti stariji od 16. godina. Angažman je u potpunosti na volonterskoj osnovi.

UG “Multi” Tuzla podatke navedene u ovom obrascu koristiti će isključivo u svrhu odabira novih članova/ica OO Let's Do It Tuzla 2022. i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Broj mjesta u Organizacionom odboru je ograničen. Sva polja su obavezna (*).

Više informacija možete dobiti putem e-maila: [email protected] ili Facebook Fan Page-a www.facebook.com/letsdoit.tuzla svaki radni dan od 09h do 16h.

Poziv ostaje otvoren od 17.01.2022. godine do 31.01.2022. godine u 23:59h. O rezultatima konkursa bit će obaviješteni samo kandidati/kandidatkinje čije su aplikacije prihvaćene. Kandidati/kinje čije aplikacije nisu prihvaćene, a zadovoljavaju bodovni minimum za članstvo u OO LDI Tuzla, će automatski biti uvršteni u listu potencijalnih dopunskih članova/ica (konkurs za dopunske članove/ice bit će raspisan sredinom godine). Kandidati/kinje se obavještavaju putem e-maila navedenog u aplikaciji za članstvo.

Svim kandidatima/kinjama želimo puno sreće u procesu prijavljivanja i selekcije! 🙂

(Visited 68 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments