Konkurs za nove polaznike Političke akademije u Mostaru i Banja Luci

29 jan
Rok prijave 29.02.2020

Akademija je građanska inicijativa namijenjena razvoju demokratije, ljudskih prava, vladavine prava i evropskim vrijednostima u zemljama tranzicije u jugoistočnoj Evropi, organizovana kroz tri kursa, koja traju godinu dana, razgovore sa političarima i politološko-komunikološke analize. Akademija je namijenjena mladim ljudima iz raznih oblasti djelovanja: pravosuđa, medija, privrede, civilnog društva, političkih partija javne uprave.

U prijavama na konkurs potrebno je dostaviti:

  • pismo motivacije
  • biografiju

Prijave se dostavljaju do 29. februara 2020. godine u pisanoj formi. Na konkurs se mogu prijaviti polaznici u starosnoj dobi do 35 godina. O izboru 30 polaznika Političke akademije odlučivat će Izvršni odbor Akademije. Ovogodišnjim konkursom u Akademiji su planirana mjesta za 20 polaznika iz Banjaluke i 10 iz Mostara.

Dva modula Akademije biće održana u Banjaluci, jedan u Mostaru. Pohađanje modula je obavezno za sve upisane polaznike. Svaki modul traje 3 dana. Učešće i literatura su besplatni. Za učesnike iz Mostara na modulima u Banjaluci, organizatori snose troškove smještaja, puta i ishrane. Isto tako za modul u Mostaru organizatori snose troškove za učesnike iz Banjaluke.

Prijave na konkurs slati na [email protected]

(Visited 212 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments