Konkurs za dodjelu stipendija, Kanada

26 maj
Rok prijave 30.06.2020

Canada West Univerzitet u Vankuveru raspisuje konkurs za dodjelu stipendija internacionalnim studentima koji žele nastaviti studije u okviru diplomskih i postdiplomskih studijskih programa.

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Stipendije Univerziteta Canada West, u Kanadi, namijenjene su inostranim studentima koji žele nastaviti školovanje u okviru studijskih programa na osnovnim ili postdiplomskim studijama. Programi koji se nude su poslovna administracija, trgovina, umjetnost u poslovnoj komunikaciji i umjetnost. Iznos stipendije je do $10,000.

USLOVI

Za stipendiju mogu aplicirati studenti iz cijelog svijeta, uz uslov da su primljeni na neki od gorenavedenih studijskih programa. Kandidati koji apliciraju za stipendiju su u obavezi imati odlične rezultate iz prethodnog perioda studiranja i visok nivo znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi konkurisali za stipendiju, kandidati trebaju preduzeti sledeće korake: upis na osnovne ili postdiplomske studije, dostava dokumentacije koja uključuje transkripte ocjena, diplomu i kopiju pasoša, sertifikat o položenom TOEFL ili IELTS testu engleskog jezika, putem sledećeg linka: https://www.ucanwest.ca/admissions/awards-scholarships

ROK ZA PRIJAVU:

30. jun 2020. godine

Detaljnije na: https://www.ucanwest.ca/

(Visited 437 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments