Konkurs: Vidite li svoju budućnost u Bosni i Hercegovini? (priče, fotografije, stripovi i druge vrste umjetničkog izražaja)

20 dec
Rok prijave 24.12.2019

CAT objavljuje nagradni konkurs za mlade!

U sklopu projekta Citizens Against Terrorism otvoren je nagradni konkurs za najbolju priču, fotografiju, stripovi i druge vidove umjetničkog izražaja na temu “Vidite li svoju budućnost u Bosni i Hercegovini?” !

Mladi okupljeni oko inicijative CAT (Građani protiv terorizma) pozivaju sve kreativne mlade građane Bosne i Hercegovine da se aktivno uključe u izgradnju mira u našoj državi i razmisle o vremenima koja tek dolaze! Da li planirate otići ili ostati? Sve je to pitanje vaše budućnosti u Bosni i Hercegovini.

Sve što je potrebno jeste da dostavite priču, fotografiju, strip ili bilo koji drugi vid umjetničkog izražaja na temu “Vidite li svoju budućnost u Bosni i Hercegovini?”.

Najkreativniji radovi će biti objavljeni na našoj web stranici, a 2 rada će biti u prilici da osvoje novi Huaweii pametni sat!
Radove možete poslati na mail: [email protected], najkasnije do 24.12.2019.godine do 23:59h.

Pobjednik će biti objavljen na Facebook stranici CAT.

USLOVI ZA UČEŠĆE NA KONKURSU:

  1. Starosna granica za učešće do 30.godina starosti.
  2. Rok prijave do 24.12.2019.godine u 23:59h
  3. Originalan dizajn na zadanu temu i CAT simbolima (mačke).

*Vaši radovi će biti objavljeni na našoj Facebook stranici, te radovi koji prikupe najviše simpatija publike osvajaju nagrade!

(Visited 216 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments