Konkurišite za stipendije za osnovne studije na Univerzitetu Stirling

19 apr
Rok prijave 01.11.2024

Univerzitet Stirling nudi djelimično finansirane stipendije za osnovne studije za međunarodne studente koji žele da studiraju u Škotskoj.

OBLAST: 

više oblasti

OPIS

Stipendije za osnovne studije na Univerzitetu Stirling pružaju priliku međunarodnim studentima iz svih zemalja svijeta da dobiju olakšicu u visini od 2.000 funti godišnje tokom četiri godine, što čini ukupno 8.000 funti tokom četiri godine. Ova stipendija omogućava studentima da smanje finansijske barijere i ostvare želju za studiranjem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Pored toga, stipendisti će imati priliku da studiraju na jednom od najboljih univerziteta u Ujedinjenom Kraljevstvu, postanu dio živahne zajednice Univerziteta Stirling, te da iskoriste napredan i globalizovan kurikulum i istraživanja prepoznata širom svijeta. Stipendija za osnovne studije na Univerzitetu Stirling takođe predstavlja izvrsnu priliku za studiranje u Škotskoj.

USLOVI

Kandidati treba da budu klasifikovani kao međunarodni studenti u svrhu školarine i da budu u mogućnosti da pohađaju puno radno vrijeme studijske programe na Univerzitetu Stirling. Takođe, kandidati moraju biti spremni da se upišu na jedan od dostupnih programa na Univerzitetu Stirling kako bi bili eligibilni za ovu stipendiju.

NAČIN PRIJAVE

Međunarodni studenti će automatski biti identifikovani za stipendiju Univerziteta Stirling tokom procesa prijave za upis, poseban obrazac za prijavu nije potreban.

ROK ZA PRIJAVU: 01.11.2024.

 

Detaljnije na: https://www.stir.ac.uk/scholarships/general/undergraduate/international-undergraduate-scholarship/

(Visited 77 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments