Konkurišite za IMMANA stipendiju u oblasti poljoprivrede

12 jan
Rok prijave 01.02.2021

Friedmanova škola za ishranu na univerzitetu Tufts i Londonska škola za higijenu i tropsku medicinu najavljuju novi krug jednogodišnjih stipendija za nove lidere u poljoprivredi, ishrani i zdravstvu, sufinansiranim sa UK Aid, vlade Velike Britanije i fondacije Bill & Melinda Gates, kroz njihov program Innovative Methods and Metrics for Agriculture and Nutrition Actions (IMMANA).

OBLAST: Poljoprivreda

OPIS

Za 2021-22., IMMANA će dodeliti šest stipendija za razvoj karijere istraživačima koji vrednuju i primJenjuju inovativne metode i pokazatelje za mjerenje promjena i uticaja intervencija politike ili programa u poljoprivredi, ishrani i zdravstvu u zemljama sa niskim i srednjim prihodima (low and middle income countries – LMIC) . Predlozi će uključivati planove za podršku od dva mentora, jednog od trenutnog ili prethodnog poslodavca ili akademske institucije podnosioca zahteva, i jedan od institucije domaćina u koju podnosilac zahteva odredi za nastavak svog rada, s tim da se najmanje jedna nalazi u Africi ili Aziji.Stipendisti će dobiti:– Fiksna stipendija od 40800 funti isplaćena u kvartalnim ratama– Naknada za istraživanje od 9000 funti za pokrivanje putnih troškova i ostalih troškova terenskog rada, plaćena kao paušalni iznos za postizanje programskih ciljeva– Honorar od 2100 funti svakom mentoru plaćen je u dve rate sredinom i krajem godine, podnošenjem izveštaja o mentorstvu.

USLOVI

– Otvoreno za kandidate koji su završili doktorat iz bilo koje oblasti koja se odnosi na poljoprivredu, ishranu ili zdravstvena istraživanja i praksu

– Stipendisti sprovode svoja istraživanja u Africi ili Aziji pod zajedničkim nadzorom dva mentora, jednog trenutnog ili prethodnog poslodavca ili akademske institucije, a drugog institucije domaćina koju kandidat odredi za nastavak svog rada.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se mogu podnijeti u dvostepenom procesu. Podnosioci prijava su dobrodošli i podstaknuti su da predaju konceptualnu prijavu kako bi potvrdili podobnost i dobili dragocjene povratne informacije, međutim nije potrebna za podnošenje prijave.Konceptualnu prijavu morate predati do 31. decembra 2020.Za prijavu idite na link: https://immanafellowships.submittable.com/submit

ROK ZA PRIJAVU:1. februar 2021.

Detaljnije: https://immana.lcirah.ac.uk/immana-fellowships

(Visited 48 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments