Konkurišite za Developer for spiritual search engine

27 feb
Rok prijave 25.04.2022

Religh platforma poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u programu namijenjenom svim mladim ljudima u cilju angažovanja u oblasti veb programiranja.

OBLAST:

veb programiranje

OPIS

Da li ste veb programer koji želi da doprinese svojim vještinama i vremenom da pomogne u kreiranju najsveobuhvatnije mape duhovnih mjesta i znanja?

Relight traži Rockstar Full Stack veb programera (HTML, CSS, Javascript, PHP) koji će nam pomoći da integrišemo nekoliko novih funkcija na našoj veb lokaciji Vebflov. Već imamo iskusnog veb dizajnera u timu koji dizajnira i upravlja našom veb lokacijom.
Glavna karakteristika sa kojom nam je potrebna vaša pomoć je mapa koja se može pretraživati (možda Mapbok) koja će prikazati sva duhovna mjesta iz cijelog svijeta.

Relight je platforma koja obuhvata duhovna mjesta, učitelje i koncepte iz svih tradicija. Okupljajući ih sve na jednom mestu, nastojimo da stvorimo najsveobuhvatniju mapu duhovnih mjesta i znanja.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je:

-najmanje 18 godina u vrijeme apliciranja
– poznavanje engleskog jezika
– poznavanje Javascript, CSS, PHP

NAČIN PRIJAVE:

Kako biste se prijavili potrebno je popuniti aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:

25.04.2022.

Detaljnije na:

https://www.volunteermatch.org/search/opp3461203.jsp?fbclid=IwAR1N6jrSslSI2GIj2IY_5iU1lZ2Ixu3GDApz8_t0sFYyjL6pc4cBSL2GaZw

(Visited 113 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments