Konkurišite za Cofttek program stipendiranja

20 dec
Rok prijave 31.12.2020
Program stipendiranja Cofttek sada je otvoren za studente postdiplomskih i osnovnih studija sa najmanje 3,0 GPA. Pobjedniku će biti dodijeljeno 2000 dolara.

OBLAST: Obrazovanje

OPIS

Da bi se prijavili, studenti moraju da napišu esej na temu „Upotreba dijetetskih suplemenata popularnija nego ikad ranije“.Cofttek stipendija je godišnja stipendija od 2000 dolara koja je stvorena da pomogne studentima da ostvare svoje obrazovne i karijerne snove. Ova stipendija dodjeljivaće se jednom studentu svake godine kao pomoć za troškove obrazovanja.

USLOVI

Stipendiju će dobiti student kojemu bi pomogla sredstva koja nude. Studenti na postdiplomskim i osnovnim studijama mogu se prijaviti, sve dok su redovno upisani na studije ili na akreditovani fakultet. Minimalni prosjek (prosječna ocjena) za stipendiju je 3,0.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili za ovu stipendiju, morate napisati esej od 500 riječi ili više o temi „Upotreba dijetetskih suplemenata popularnija nego ikad ranije“. Prijava treba biti u Microsoft Wordu.Prijave se šalju na mejl scholarship@cofttek.comand. Za slanje prijave koristite vaš akademski (edu) mejl.Prijava treba da sadrži: vaše ime, broj telefona, ime vašeg univerziteta i vašu e-mejl adresu.

ROK ZA PRIJAVU:31. decembar 2020.

Detaljnije: https://www.cofttek.com/cofttek-scholarship/

(Visited 315 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments