Konferencija: PrevCon 24

24 jun

Univerzitet u Tuzli, Ministarstvo obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona i Save the Children za sjeverozapadni Balkan s ponosom Vas pozivaju na prvu tuzlansku konferenciju posvećenu temi “Prevencija nasilja među djecom i mladima” pod nazivom “PrevCon 24” koji će se održati 20. i 21. juna 2024. godine u Tuzli.

👉PrevCon 24 okuplja domaće i međunarodne stručnjake iz područja prevencije, koji će kroz predavanja i interaktivne radionice podijeliti svoja bogata iskustva, znanja i praksi u prevenciji nasilja s ciljem suzbijanja nasilja među djecom i mladima i izgradnju sigurnijeg I poticajnijeg okruženja za sve njih.

👉Svi zainteresirani iz oblasti obrazovanja, socijalnog rada, zdravstveno sistema, i svi ostali koji su zainteresovani za tematiku prevencije nasilja među djecom i mladima su pozvani da se prijave kao učesnici putem linka https://forms.gle/qiwaPQBbypJpcSHd7

Za dodatne informacije o konferenciji posjetite službenu web stranicu PrevCona na www.prevcon.untz.ba ili kontaktirajte organizatore putem e-maila: [email protected].

facebook

(Visited 45 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments