Konferencija “Cirkularna ekonomija u BiH”

3 jun
Rok prijave 03.06.2022

Pozivamo sve zainteresirane institucije, ustanove, organizacije i pojedince na konferenciju „Cirkularna ekonomija u BiH“, koju organizira Centar za politike i upravljanje, a koja će se održati 7. juna 2022. godine u Sarajevuhotel Hills, sa početkom u 11:00h.

Okupljanjem ključnih aktera, kroz dvije panel diskusije želimo razgovarati o mogućnostima, ekonomskim, socijalnim i okolišnim koristima primjene cirkularnih poslovnih modela, omogućiti razmjenu iskustava i informacija u ovoj oblasti i tako potaći upotrebu ili multiplikaciju dobrih praksi i poslovnih modela u širem obimu u BiH, te razgovarati o preprekama i poticajnim mjerama.

Konferencija predstavlja zagovaračku aktivnost u okviru projekta Poticanje održivog i inkluzivnog razvoja u BiH kroz modele cirkularne ekonomije, koji realiziramo uz podršku Fonda otvoreno društvo BiH, a u sklopu koje ćemo predstaviti publikacije „Bijeli papir cirkularne ekonomije u BiH“ i „Studije slučajeva primjene poslovnih modela cirkularne ekonomije u BiH“.

U prilogu dostavljamo planirani Dnevni red konferencije. Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja i konsultacije!

Molimo da Vaše učešće, potvrdite prijavom na registracijski link: https://forms.gle/nQJid8H6cZpTbqF5A .


Rok za prijavu je 03.06.2022. godine do 14h.

Prilog – AGENDA

(Visited 34 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments