Kako unaprijediti online promociju? Savjeti i trikovi!

3 maj
Rok prijave 05.05.2020

Srijeda, 6. maj 2020. godine, 11:00 – 13:00 sati

U procesu ste otvaranja Facebook stranice ili Instagram profila, ili ih već imate ali niste zadovoljni rezultatima? Mučite li se prilikom pisanja objava? Ne znate kako da povećate broj pratilaca na vašoj stranici ili profilu? Želite više lajkova, komentara i podjela na vašim objavama?

Saznajte kako! Učestvujte na našoj radionici i dobićete konkretne savjete, te naučiti super trikove da poboljšate svoju online promociju i povećate broj kupaca.

Sweden/USAID FARMA II organizuje webinar / radionicu na temu “Kako unaprijediti online promociju? Savjeti i trikovi!”, koja će zainteresovanim organizacijama pomoći u kreiranju i upravljanju promotivnim alatima u web okruženju. Radionica je planirana za:

6. maj (srijeda), od 11-13h (prijava je otvorena do 5. maja u 16:00)
Fokus će biti na korištenju platformi kao što su Facebook i Instagram, prednostima online prodaje, savjetima za uspješnu prodaju, ali i najčešćim greškama koje su prisutne u praksi. Predavač će biti Ejla Bektaš Hajdarović, konsultantica Sweden/USAID FARMA II projekta. Radionica je otvorena za organizacije iz sektora poljoprivrede i besplatna je.

Učesnici će biti prisutni kroz video i audio konekciju i moći će postavljati direktna pitanja tokom radionice. Ukoliko ste zainteresovani, prijavite svoje učešće za jedan od navedenih termina putem sljedećeg linka: https://www.surveymonkey.com/r/prijava2ejla.

Požurite sa prijavom – broj učesnika je ograničen!

Nakon registracije ćete dobiti link za pristup radionici.

(Visited 67 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments