Kako i zašto učestvovati na 12. Sarajevo Business Forumu i 3. Sarajevo halal sajmu 2023

12 mar

BBI dd Sarajevo organizuje radionice na temu:  Kako i zašto učestvovati na 12. Sarajevo Business Forumu i 3. Sarajevo halal sajmu 2023.

  • TUZLA, četvrtak 16.3. Privredna Komora Tuzlanskog Kantona s početkom  u 10:00 sati
  • BIHAĆ, petak, 17.3. Hotel „Park“ je početkom  u 9:00 sati

Radionice zajednički organizuju  Bosna Bank International (BBI) ,  Agencija za certificiranje halal kvalitete BiH  uz podršku projekta  USAID Razvoj održivog turizma u BiH (Turizam) , na kojima će biti predstavljene planirane aktivnosti i mogućnosti učešća na 12. Sarajevo Business Forumu (SBF) i 3 Sarajevo Halal Fairu (SHF) 2023.

Više detalja možete pronaći u priloženim pozivnicama.

Vaše učešće prijavite se registracijom na linku:  REGISTRACIJSKI OBRAZAC .

Sarajevski halal sajam organizovan je 2018. i 2019. godine pod pokroviteljstvom Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini i predstavljao je najveći sajam halal-industrije na Zapadnom Balkanu i Jugoistočnoj Evropi. Zbog pandemije Covid-19 nije održan u protekle tri godine.

12. Sarajevo Business Forum zakazan je za 17. i 18. maja 2023. godine, dok je 3. Sarajevo halal sajam zakazan za 17.-19. maja 2023. godine u Kongresno-konvencijskom centru Hotela Hills Sarajevo/Ilidža.

Glavni ciljevi organizacije oba događaja su stimulacija privrednih aktivnosti, podsticanje domaćih i međunarodnih investicija, jačanje bosanskohercegovačke privrede, povezivanje i umrežavanje sa partnerima i tržištem i poticanje održivog privrednog razvoja.

akta.ba

(Visited 84 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments