Kako da baš 2020. bude tvoja godina?

30 jun

Prošlo je tačno pola ove jako čudne godine, ali to nije razlog da se ne potrudimo da druga polovina bude posebna po nekim drugim dešavanjima .

U loncu, sada kroz posebnu sekciju PRILIKE, s tobom dijelimo jedan zanimljiv poziv. Ova prilika je namijenjena mladima od 18 do 35 godina koji žele inovirati za mir u 3 oblasti – Umjetnost i kultura; Mediji i IT i Društveno preduzetništvo i aktivizam. Najbolje od svega, za vaše ideje imate obezbijeđen fond u iznosu od 150.000 KM!

15.000 KM je iznos prosječnog granta ili ulaganja u tvoju ideju, ali će se ulagati i više u ideje koje imaju značajan potencijal za razvoj. Sve što te dodatno zanima uvijek možeš pitati u loncu!

Zvuči zanimljivo? Vidimo se onda sutra u loncu! Već možeš “zauzeti” svoju virtuelnu stolicu i pogledati agendu preko ovog linka: https://bit.ly/Laboratorija_Mira_InfoDan gdje ćeš sutra u 11 sati imati priliku čuti više informacija o tome kako da se prijaviš!

➡️ Do tad, više informacija o kriterijima i važnim datumima, pronađi ovdje: https://bit.ly/PRILIKA_LaboratorijaMira. Sretno s prijavom i novim aktivnostima u ovoj godini

(Visited 173 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments