Javni poziv za sudjelovanje u Kaleidoskop Art-u.

18 jun

U Tuzli se od 23. do 27. jula 2024. godine održava Festival umjetnosti i mladih “Kaleidoskop”.

Jedna od sastavnih aktivnosti i ovog festivala jeste “Kaleidoskop art”, na kom
mogu izlagati osobe svih dobnih skupina.

“Kaledioskop art” pruža priliku da tijekom svih festivalskih dana u periodu od 17:00 do 23:00 u Gradskom parku izlažu svoje radove.

Sudjelovanje na ovoj, kao i na drugim festivalskim
aktivnostima je besplatno, festival obezbjeđuje štandove, a izabranim izlagačima*icama pruža odličnu priliku da predstave svoj rad, ostvare nova poznanstva i zarade. Festival će obezbijediti 12 štandova, za 24 izlagača*ice.

Do sada samo na Kaleidsokop art-u viđali ručno napravljene naušnice, saksije, bookmarke, vezice za naočale, magnete i druge suvenire, mladi su izlagali svoje likovne i druge umjetničke radove, ali i odjeću koju samostalno proizvode ili dizajniraju, te druge prozivode, koji na jedinstven način povezuju mlade i umjetnost.

Ukoliko samostalno proizvodite radove koji će se idealno uklopiti u Kaleidoskop art ili poznajete nekoga ko proizvodi radove ostavite kontakt podatke putem obrasca, a povratne informacije ćete dobiti 10.7.2024.

Festival ne može pokrivati troškove prijevoza ili smještaja. Svi izlagači*ce odgovorni su za svojeradove, a Festival ne preuzima nikakvu odgovornost nad eventualnom štetom. Na Festivalu nije moguće izlagati prehrembene proizvode, kao ni kozmetičke proizvode.

Vidimo se na Kaleidoskopu!

(Visited 37 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments