JAVNI POZIV za prikupljanje ponuda za konsultantsko-koordinacione usluge

24 maj
Rok prijave 31.05.2024

Organizacija World Vision BH Fondacija, Zvornička 9, 71000 Sarajevo u okviru tehničkog programa finasiranog od strane Evropske unije:

“Ujedinjeni u vjeri za zaustavljanje nasilja nad djecom i rodno zasnovanog nasilja “ objavljuje

JAVNI POZIV

za prikupljanje ponuda za konsultantsko-koordinacione usluge za:

  • Za izradu interaktivne aplikacije u sklopu platforme “Plavi Telefon”

Poziv je otvoren za sve pojedince i udruženja koji svojim kapacitetima mogu odgovoriti na zahtjeve predstavljene pozivom.

Dokumentacija koja uključuje detaljne informacije o uslovima poziva, kao i o načinu odabira ponuda može se naći na adresi:

Javni poziv ostaje otvoren do 31. maja do 12:00 sati. Ponude u skladu sa uputstvom iz detaljne dokumentacije potrebno je dostaviti na email [email protected]. Sve ponude koje ne budu dostavljene do navedenog vremena ili ne budu u skladu sa uslovima poziva neće biti uzete u razmatranje.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani. Nakon izbora, odabrani ponuđači će biti obaviješteni o datumu potpisa ugovora. Odabir ponuđača će biti vršen na osnovu tehničkih i finansijskih kriterija, kako je definisano pozivom.   Za sva pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected]. Na telefonske upite ne odgovaramo.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments