Javni poziv za izbor edukatora

5 nov
Rok prijave 16.11.2022

Udruženje „Omladinski centar“ Bugojno poziva sve zainteresovane edukatore (trenere) za     dostavu  ponuda za izbor edukatora (trenera), za potrebe realizacije projekta „(PO)JAČAJ AKTIVIZAM“, koji se implementira u sklopu projekta „Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja –MAKERS“ koji podržava Porticus fondacija a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija.

OPIS POSLOVA:

Potreban edukator (trener) za sprovođenje radionice na temu „Web design i baze podataka“ u Bugojnu. Radionica je planirana za 15 učesnika starosne dobi  od 17 do 35 godina.

Trajanje radionice je podijeljeno u 6 dana. Trajanje angažmana trenera tokom radionica je 6 (šest) dana. Radionice će se provesti u periodu od 19.11 2022. do 21. 11. 2022. godine (uvod u temu-glavni dio) i od 25. 11. do 27. 11. (kreiranje web stranice lokalne dijaloške platforme općine Bugojno). Plan i program rada određuje  trener u saradnji sa Udruženjem „Omladinski centar“ Bugojno.

Odabrani kandidat će u okviru angažmana obaviti sljedeće poslove:

–     Dizajnirati prezentaciju za osnovni i za napredni nivo,

  • Pripremiti dnevni red radionica
  • Izraditi evaluacione testove te ulazne i izlazne testove kako bi se mjerio ostvareni napredak učesnika nakon radionica,
  • Sačiniti izvještaj o održanim radionicama i dostaviti ih Udruženju.

Radionice trebaju biti interaktivne sa jedinstvenom i inovativnom metodologijom rada. Odabrani kandidat je dužan kroz trening obuhvatiti sljedeća polja:

  • Kako dizajnirati svoj prvi website!
  •  Kako podesiti svoje radno okruženje, postaviti kontakt podatke, kreirati formu za upit, prezentovati cjenovnik proizvoda ili usluga koristeći tabele, postaviti ponude i radove, postave fotografije, dokumente i banere.
  • Kreiranje i puštanje u rad web stranice Lokalne dijaloške platforme Bugojno.

Za prijavu na javni poziv je potrebno dostaviti:

1. Biografiju  sa jasno naznačenim iskustvom u web dizajnu i provođenju treninga iz oblasti Web dizajna i baze podataka,

2. Ovjerenu kopiju diplome iz oblasti web dizajna ili srodne oblasti i/ili ovjerene kopije dodatnih certifikata iz oblasti edukacije,

3. Scenario radionice (raditi prema prilogu 1).

Napomena: Trener počinje sa radom na radionicama od 19. 11. 2022. godine međutim, u obavezi je prisustvovati prijemnom sastanku sa članovima projektnog tima kako bi se dogovorili operativni aspekti vezano za pripremu i održavanje treninga.

USLOVI ZA UČEŠĆE :

  • Kompletna dokumentacija,
  • Iskustvo u radu na zadanoj temi.

ROK I NAČIN PODNOŠENJA PRIJAVE: Rok za dostavljanje ponude ističe 16. 11. 2022.godine (srijeda) u 17.00 h. Prijave se mogu dostaviti poštom, mejlom (na [email protected] ) ili lično na adresu: Udruženje „Omladinski centar“, Bugojno,  Sultan Ahmedova 55, 70230 Bugojno

(Visited 146 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments